Òrgans de Govern

CONSELL GENERAL

PRESIDENTA

Ruth Merino Peña

 

Consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública

VOCALS

 

Administració de la Generalitat

Vacant

 

 

Independents

Elíes Seguí Mas

Professor titular de la Universitat Politècnica de València, pertanyent al Departament d'Econòmica i Ciències Socials de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses. Ha participat en 8 projectes d'investigació amb finançament competitiu, i compta amb 70 publicacions especialitzades en l'àmbit de l'economia financera.

Mónica Quesada Herrero.

Consellera delegada del Grup Pavasal i consellera de sis companyies més, amb àmplia experiència en auditoria interna i control, i anàlisi financera. És tresorera i membre del Patronat de la Fundació Cañada Blanch, del Patronat de la Fundació Universitat de València–Empresa (ADEIT). També és membre del Patronat de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers.

Vacant

 

Vacant

 

Santiago Carbó Valverde

Catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica per la Universitat de Granada, director del Departament d'Economia del Col·legi Universitari d'Estudis Financers (CUNEF) i catedràtic d'Economia i Finances de la Bangor Business School. Actualment, és director del Departament d'Estudis i Investigació en Sistema Financer de Funcas i professor investigador de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE). És conseller independent de CECABANK, i president del Comité d'Auditoria d'aquesta entitat. Ha sigut consultor de la Reserva Federal de Chicago, del Banc Central Europeu i del Banc Mundial

ASSESORAMENT JURÍDIC

M. José Alfonso i Villanueva

Advocacia General de la Generalitat en la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública

SECRETARI

Enrique Montes Estellés

Director General de l'Institut Valencià de Finances