Òrgans de Govern

CONSELL GENERAL

PRESIDENT

Arcadi España García

 

Conseller d'Hisenda i Model Econòmic

VOCALS

 

Administració de la Generalitat

José Vicente Soler Gironés

 

Director general de Economía Sostenible

Independents

Elíes Seguí Mas

Professor titular de la Universitat Politècnica de València, pertanyent al Departament d'Econòmica i Ciències Socials de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses. Ha participat en 8 projectes d'investigació amb finançament competitiu, i compta amb 70 publicacions especialitzades en l'àmbit de l'economia financera.

Mónica Quesada Herrero.

Consellera delegada del Grup Pavasal i consellera de sis companyies més, amb àmplia experiència en auditoria interna i control, i anàlisi financera. És tresorera i membre del Patronat de la Fundació Cañada Blanch, del Patronat de la Fundació Universitat de València–Empresa (ADEIT). També és membre del Patronat de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers.

Rafael Marimón Durá.

Catedràtic de Dret Mercantil en la Universitat de València i amb una àmplia tasca investigadora centrada especialment en el dret bancari. En aquest àmbit, el professor Marimón compta amb 174 publicacions especialitzades i ha dirigit dos projectes d'investigació finançats pel Ministeri d'Educació. També ha participat com a investigador en 12 projectes més d'investigació amb finançament competitiu.

Rosa Mª Yagüe Perales

Professora titular de la Universitat de València en el Departament d'Economia Aplicada. Compta amb més de 50 publicacions especialitzades en l'àmbit de l'economia aplicada. Actualment forma part del Consell Rector d'À Punt.

Santiago Carbó Valverde

Catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica per la Universitat de Granada, director del Departament d'Economia del Col·legi Universitari d'Estudis Financers (CUNEF) i catedràtic d'Economia i Finances de la Bangor Business School. Actualment, és director del Departament d'Estudis i Investigació en Sistema Financer de Funcas i professor investigador de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE). És conseller independent de CECABANK, i president del Comité d'Auditoria d'aquesta entitat. Ha sigut consultor de la Reserva Federal de Chicago, del Banc Central Europeu i del Banc Mundial

ASSESORAMENT JURÍDIC

M. José Alfonso i Villanueva

Abogacia General de la Generalitat en la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic

SECRETARI

Manuel Illueca i Muñoz

Director General de l'Institut Valencià de Finances