El Director General

T'interessa

Fons de Fons

Actualitat

« Ves enrere

La subhasta de les accions de l’Hèrcules CF queda deserta per no presentar-s’hi cap oferta

La subhasta de les accions de l'Hèrcules CF queda deserta per no presentar-s'hi cap oferta

 

  • A les 15.00 hores d'aquest dimarts ha conclòs el termini perquè els interessats presentaren les seues licitacions
  • En els pròxims dies l'IVF convocarà una segona subhasta amb un descompte del 15% sobre el preu d'eixida inicial, que estava fixat en 597.819,46 euros

 

L'Institut Valencià de Finances (IVF) ha declarat deserta la subhasta d'accions de l'Hèrcules Club de Futbol, ja que no s'hi ha presentat cap oferta.

 

La subhasta, que va ser publicada el passat 31 de juliol, incloïa un lot compost pel dret del crèdit de 15.425.002,95 euros que té l'IVF enfront de la Fundació de l'Hèrcules (en virtut del qual pesa un embargament sobre el 72,71% de les accions del club) i, d'altra banda, les accions de l'Hèrcules Club de Futbol, SAD que es va adjudicar l'Institut després de la subhasta concursal dels béns i drets d'Aligestión Integral (que representen un 15,07% addicional del capital social del club alacantí).

 

Seguint el procés habitual, en els pròxims dies l'Institut Valencià de Finances convocarà una segona subhasta amb un descompte del 15% sobre el preu d'eixida inicial, que estava fixat en 597.819,46 euros. Cal recordar que per a determinar aquest preu l'IVF va sol·licitar a una consultora externa un informe de valoració de l'Hèrcules CF.

 

Amb aquesta subhasta l'IVF espera recuperar els fons que va injectar en l'Hèrcules CF, per mitjà d'un aval, a què aquest organisme va haver de fer front davant dels impagaments del club enfront de l'entitat bancària creditora.