Préstecs DANA 0%

Actualitat

« Ves enrere

L’IVF posa en marxa una línia de crèdit a interés zero per a empreses afectades pel temporal DANA

 

L'IVF posa en marxa una línia de crèdit a interés zero per a empreses afectades pel temporal DANA

 

 

  • Aquesta línia s'ha creat en col·laboració amb Afín SGR, que oferirà avals el cost dels quals s'inclou en el mateix finançament

  • Manuel Illueca ha destacat que "l'IVF està on correspon i ara li correspon estar al costat dels afectats per la catàstrofe, promovent la recuperació econòmica dels municipis afectats"

  • L'Institut Valencià de Finances ja ha començat a rebre les primeres sol·licituds per a accedir a aquests préstecs

 

 

València (20.09.19). L'Institut Valencià de Finances (IVF) ha posat en marxa de manera urgent un línia de crèdit a interés zero dirigida a les empreses situades als municipis que s'han vist afectats pel temporal d'intenses pluges que va viure la Comunitat Valenciana els dies 11 i 14 de setembre, conegut amb el nom de DANA.

 

Per mitjà d'aquest nou producte, l'IVF, conjuntament amb Afín SGR Comunitat Valenciana, ofereix a les empreses afectades préstecs directes perquè puguen reprendre en el mínim temps possible l'activitat, per a la qual cosa es finança fins al 80 % de la inversió necessària per a fer-ho amb un cost final per al beneficiari del zero per cent d'interés.

 

Podran accedir a aquests crèdits les pimes, les microempreses i els autònoms dels municipis més perjudicats pel temporal de la setmana passada i que, per a reprendre l'activitat, requerisquen inversions destinades a adequacions de locals, compra de maquinària, vehicles o mobiliari, reforma o rehabilitació i circulant.

 

El director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, ha destacat que "l'IVF és una entitat al servei dels valencians i és allí on se la necessita; en aquest cas, al servei de les empreses afectades per la catàstrofe, que necessiten un impuls econòmic per a reiniciar amb normalitat l'activitat i promoure així la recuperació econòmica d'aquests municipis".

 

Així mateix, Manuel Illueca ha assenyalat que algunes empreses ja s'han interessat per aquesta línia de finançament que ha sigut molt ben acollida.

 

Condicions del finançament

 

A través d'aquesta nova línia de crèdit, les empreses podran accedir a préstecs de fins a 250.000 euros, xifra que no podrà superar el 80 % de l'import total del projecte.

 

Aquests préstecs es formalitzaran amb un termini d'entre 5 i 10 anys, amb la possibilitat de fins a dos anys de carència, i estaran exempts de comissió d'obertura.

 

Les operacions disposaran d'una bonificació que cobrirà el tipus d'interés i els costos derivats de l'aval, de manera que els préstecs tindran un cost zero per a les empreses.