Préstecs DANA 0%

Actualitat

« Ves enrere

L’IVF signa amb l’Ajuntament de la Vall d’Uixó el primer conveni de col·laboració perquè les ADL promocionen les línies de finançament

L'IVF signa amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó el primer conveni de col·laboració perquè les ADL promocionen les línies de finançament

 

 

  • Durant la visita a aquest municipi, el director de l'Institut Valencià de Finances ha mantingut una trobada amb representants d'empreses locals

 

  • L'IVF oferirà formació al personal que vaja a exercir aquest servei i també el suport tècnic necessari per a desenvolupar-lo

 

 

València (28.09.18). El director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, i l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, han subscrit hui un acord pel qual s'estableix la col·laboració entre les dues institucions perquè l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) d'aquest municipi difonga entre els seus usuaris l'activitat que fa l'IVF i, a més, assessore i preste suport en la tramitació de sol·licituds de finançament dirigides a aquest organisme.

 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó es converteix en el primer punt de la xarxa que establirà l'Institut Valencià de Finances amb agents de desenvolupament local per a col·laborar en la difusió dels seus productes, i tindre més abast en les seues actuacions, donades les limitacions físiques de l'IVF, que una única seu ubicada al centre de València.

 

Després de la signatura d'aquest acord, el director general de l'IVF, Manuel Illueca, ha destacat que "l'establiment d'aquesta col·laboració suposa una fita en la història d'aquest organisme, ja que permetrà tindre punts d'informació i tramitació pròxims al ciutadà, de manera que ens acostarem més als usuaris".

 

"Encara que molts dubtes i tràmits podem resoldre'ls i tramitar-los de manera telemàtica, moltes vegades és preferible el tracte personal, perquè el client potencial puga conéixer de primera mà les línies financeres que oferim i quina és la més adequada per al seu projecte empresarial", ha explicat Illueca.

 

 

Tal com fixa el conveni subscrit hui, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, a través de l'ADL prestarà assessorament i promocionarà entre les empreses del municipi, les línies de finançament que ofereix l'IVF que més se n'ajusten a les necessitats. Així mateix, els orientaran en l'ompliment de la sol·licitud i en la preparació de tota la informació que siga necessària.

 

L'IVF, per la seua banda, es compromet a oferir formació al personal que vaja a exercir aquests serveis, oferint-los així els coneixements sobre els instruments financers que l'IVF ofereix i els tràmits que s'han de seguir per a la seua sol·licitud.

 

Trobada empresarial

 

D'altra banda, i en el marc de la visita que ha fet el director general de l'IVF a la Vall d'Uixó, Manuel Illueca ha participat en una trobada empresarial a què han assistit més d'una trentena de representants d'empreses d'aquest municipi i de la comarca.

 

En aquesta jornada s'han donat a conéixer els instruments de finançament que ofereix actualment l'Institut Valencià de Finances i que s'adapten a les diverses necessitats que puguen tindre les empreses. Així, l'IVF línies tant per a xicotetes i mitjanes empreses, com per a empreses més gran ja consolidades.

 

La informació sobre els productes que ofereix l'IVF pot consultar-se en: ‘prestamos.ivf.es'