Préstecs DANA 0%

Actualitat

« Ves enrere

L’IVF concedeix un crèdit d’1,7 milions a Advanced Organic Materials Valencia S.A. per a la construcció d’una planta de producció a Llíria

L'IVF concedeix un crèdit d'1,7 milions a Advanced Organic Materials Valencia S.A. per a la construcció d'una planta de producció a Llíria

 

  • L'obertura de noves instal·lacions a València permetrà a aquesta empresa d'origen argentí comercialitzar la major part de la seua producció a Europa i estalviar costos logístics
  • A través de la línia bonificada ‘IVF Gran Empresa', Advanced Organic Materials València, S.A. ha accedit a un crèdit a deu anys, a un interés d'euribor + 1% i  amb un tram no reembossable del 2,5%
  • El director de l'Institut Valencià de Finances ha destacat que "operacions com aquesta certifiquen la tasca de l'IVF com a banc promocional per al desenvolupament de l'economia i l'ocupació a la Comunitat" 

 

València (11.01.20). L'Institut Valencià de Finances ha formalitzat un crèdit d'1,7 milions d'euros amb l'empresa d'origen argentí Advanced Organic Materials Valencia S.A. per a la construcció d'una nova planta de producció al municipi valencià de Llíria, incloent l'adquisició de la maquinària i el mobiliari necessari per al desenvolupament de l'activitat.

Advanced Organic Materials Valencia, S.A. és una companyia d'àmbit internacional que centra la seua activitat en la fabricació de productes farmacèutics. En concret, a través d'una sèrie de processos de refinació del seu producte base, extrauen vitamina E i fitosterols, i aconsegueixen concentrar el producte a més del 75% de puresa.

Atés que la major part de la seua matèria primera procedeix de països com l'Índia, l'Orient Mitjà o Europa, la logística representa una part important del cost i l'empresa ha optat per disposar de noves instal·lacions a València, on desenvoluparà una concentració primària del producte.

L'empresa ha estimat que de cada 100 tones que ingressarà a la planta valenciana, 15 es reexpediran a Argentina i les 85 restants es comercialitzaran a Europa. Es calcula que les noves instal·lacions tindran capacitat per a processar fins a 900 tones mensuals de matèria primera, la qual cosa permetrà a aquesta companyia un important creixement de la seua producció i negoci, a més de l'estalvi en costos logístics generat.

A més, la construcció i posada en marxa d'aquestes noves instal·lacions a la localitat de Llíria comportarà la creació de prop d'una vintena de nous llocs de treball.

Línia bonificada ‘IVF Gran Empresa'

Advanced Organic Materials València, S.A. forma part d'un gran grup empresarial amb més de 250 treballadors per la qual cosa s'ha acollit a la línia bonificada ‘IVF Gran Empresa' posada en marxa per l'Institut Valencià de Finances a la fi del passat any.

En concret, la companyia d'origen argentí ha accedit a un préstec d'1,7 milions d'euros a un termini de 10 anys i amb dos anys de carència per al capital. L'interés subscrit per a aquesta operació és d'euribor més un diferencial de l'1% i a més cal destacar que, com que es tracta d'una línia de finançament bonificat, aquesta operació inclou un tram no reembossable del 2,5% sobre l'import de l'operació. A més, com totes les operacions subscrites per l'IVF, no té comissió d'obertura ni de cancel·lació anticipada.

Amb la finalitat de fomentar la inversió i afavorir el cofinançament dels projectes, els préstecs oferits per l'IVF financen un màxim del 80% d'aquests. En aquest cas, el projecte de construcció d'aquestes noves instal·lacions productives d'Advanced Organic Materials Valencia, S.A a Llíria està cofinançat al 50% per una entitat financera privada que opera al nostre territori.

Amb la finalitat de fomentar la inversió i afavorir el cofinançament dels projectes, els préstecs oferits per l'IVF financen un màxim del 80% d'aquests. En aquest cas, el projecte de construcció d'aquestes noves instal·lacions productives d'Advanced Organic Materials Valencia, S.A. a Llíria està cofinançat per CaixaBank.

El director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, ha destacat que "operacions com aquesta certifiquen la tasca de l'IVF com a banc promocional per al desenvolupament de l'economia i l'ocupació a la Comunitat, sempre en col·laboració amb les entitats financeres valencianes".

"A través de les noves línies que hem posat en marxa oferim finançament empresarial en condicions molt avantatjoses perquè tant grans empreses com pimes i autònoms obtinguen liquidesa per a desenvolupar els seus projectes empresarials", ha afegit.

Com ha explicat Illueca, es tracta de línies bonificades per la qual cosa, a més de gaudir d'excel·lents condicions de finançament, tenen un tram no reembossable sobre l'import total de l'operació.

"Tot això ha permés que una empresa d'àmbit internacional com és Advanced Organic Materials Valencia, S.A trie la Comunitat Valenciana per a instal·lar les seues noves naus de producció, amb el que això suposarà per a l'economia i l'ús d'aquesta Comunitat", ha conclòs el director general.