Préstecs DANA 0%

Actualitat

« Ves enrere

L’Institut Valencià de Finances signa un conveni amb l’Ajuntament d’Ademuz perquè l’ADL promocione les línies de finançament IVF

 

L'Institut Valencià de Finances signa un conveni amb l'Ajuntament d'Ademuz perquè l'ADL promocione les línies de finançament IVF

 

  • L'IVF ha establit una xarxa de col·laboradors locals que difonen els préstecs que ofereix l'Institut i assessoren els usuaris d'aquest en la formalització de les sol·licituds

 

València (02.05.19). El director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, i l'alcalde d'Ademuz, Ángel Andrés, han subscrit un conveni de col·laboració perquè l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) d'aquest municipi difonga entre els usuaris l'activitat que du a terme l'IVF i, a més, assessore i done suport en la tramitació de les sol·licituds de finançament dirigides a aquest organisme.

 

Mitjançant aquest tipus de convenis l'Institut Valencià de Finances busca establir una xarxa de col·laboradors locals que promocionen les línies de finançament que ofereix aquest organisme i poder d'aquesta manera tindre un abast més ample, si tenim en compte les limitacions físiques de l'IVF que disposa d'una única seu, ubicada al centre de València. No obstant això, les noves tecnologies i els avanços assolits en la implantació de l'administració electrònica permeten que tots els tràmits necessaris per a la sol·licitud dels préstecs IVF puguen fer-se a través de la web de l'Institut Valencià de Finances (prestem.ivf.es), per la qual cosa la tasca dels ens col·laboradors de l'IVF és de difusió dels productes que ofereix l'Institut i prestació d'ajuda en el moment de fer les sol·licituds.

 

Fins ara, l'IVF ha signat convenis semblants amb València Activa i amb els ajuntaments de la Vall d'Uixó i Callosa.

 

Com ha destacat el director general de l'IVF, Manuel Illueca, després de la signatura d'aquest acord, "aquests convenis ens permeten arribar molt més lluny i disposar de punts d'informació i tramitació més pròxims al ciutadà, mitjançant la xarxa local".

 

"Encara que tots els tràmits i molts dubtes podem resoldre'ls de manera telefònica o telemàtica, aquests convenis de col·laboració ens permeten aprofitar la xarxa d'agents locals que hi ha als municipis valencians, que coneixen de primera mà les necessitats de cada localitat i poden informar al client potencial de l'IVF i oferir-li el producte més adequat a les seues necessitats financeres", ha afegit Manuel Illueca.

 

Com fixa el conveni subscrit hui, l'Ajuntament d'Ademuz, a través de l'ADL, assessorarà i promocionarà entre les empreses del municipi les línies de finançament oferides per l'IVF. Així mateix, els orientarà en l'ompliment de la sol·licitud i en la preparació de tota la informació que fora necessària.

 

L'IVF, per la seua banda, es compromet a formar el personal que vaja a exercir aquests serveis, i oferir-los així els coneixements sobre els instruments financers que l'IVF posa a disposició dels emprenedors, els autònoms, les pimes i les grans empreses; i els tràmits que s'han de seguir per a la sol·licitud.