T'interessa

Intermediaris Financers (Préstecs Participatius)

CEEI Castelló porta 20 anys al costat dels emprenedors de Castelló, dinamitzant els recursos locals per a estimular i afavorir la creació i el creixement d'empreses innovadores, i promoure la innovació com a factor estratègic, amb l'objectiu de contribuir a la competitivitat de les empreses de la província. És un organisme de suport a emprenedors i pimes per a impulsar el desenvolupament econòmic i social de la província de Castelló a partir d'un element clau: la innovació.

 

BIGBAN ANGELS és una associació privada sense ànim de lucre que arranca la seua activitat en 2008 amb l'objectiu de representar i aglutinar business angels o inversors privats, la principal finalitat dels quals és promoure l'ecosistema d'inversió privada en startups i pimes de recent creació amb alt potencial de creixement. La labor de l'entitat se centra en impulsar la creació i el desenvolupament d'empreses innovadores en el territori nacional, a través de la figura del business angel. En aquest sentit, busquen les millors oportunitats d'inversió en projectes empresarials innovadores amb capacitat de ràpid creixement i alta rendibilitat per als nostres socis.

 

Angels Capital és una societat d'inversió creada per Juan Roig, la missió de la qual és invertir en líders emprenedors per a desenvolupar empreses sostenibles aplicant el Model de Qualitat Total.