El Director General

T'interessa

Fons de Fons

Actualitat

« Ves enrere

L’Institut Valencià de Finances i Zassh Tecnológica SL signen davant de notari la compravenda del lot d’accions de l’Hèrcules CF

L'Institut Valencià de Finances i Zassh Tecnológica SL signen davant de notari la compravenda del lot d'accions de l'Hèrcules CF

 

 

  • "Hui és un dia important per a l'IVF, en el qual queda arrere un dels episodis més tristos en la història d'aquesta institució, l'aval atorgat al seu dia a la fundació de l'Hèrcules CF", ha afirmat Manuel Illueca

  • El Consell de l'IVF va aprovar fa una setmana l'adjudicació directa d'aquest lot per 508.150 euros, el mateix import, i en les mateixes condicions, pel qual va ser adjudicat en segona subhasta, encara que finalment no es va formalitzar

  • Zassh Tecnológica SL ha assumit totes les despeses pendents de conformitat amb la base 14 de la subhasta més els honoraris notarials de l'escriptura

     

 

18/12/2017.- L'Institut Valencià de Finances ha subscrit hui davant de notari la venda del lot d'accions de l'Hèrcules CF a favor de l'empresa Zassh Tecnológica Sociedad Limitada, per un import de 508.150 euros.

 

Aquest lot està compost pel dret del crèdit de 15.425.002,95 euros que l'IVF davant de la Fundació de l'Hèrcules (en virtut del qual pesa un embargament sobre el 72,71 % de les accions del club) i, d'altra banda, les accions de l'Hèrcules Club de Futbol, SAD, que es va adjudicar l'Institut després de la subhasta concursal dels béns i drets d'Aligestión Integral (que representen un 15,07 % addicional del capital social del club alacantí).

 

Sobre aquest lot d'accions s'han realitzat amb anterioritat dues subhastes, la primera de les quals es declarà deserta mentre que en la segona subhasta el lot va ser adjudicat a l'empresa Kuntajara, que va ser l'única postora i que va presentar una oferta per valor de 508.150 euros. Finalment, aquesta adjudicació no es va formalitzar i Kuntajara va presentar davant de l'IVF un escrit de renúncia a adquirir aquest lot d'accions.

 

Després d'això, l'IVF va rebre una oferta per part de l'empresa Zassh Tecnológica SL per a l'adquisició d'aquestes accions pel mateix preu (508.150 euros) i en les mateixes condicions fixades en segona subhasta. Atés que amb la convocatòria de les dues subhastes anteriors l'IVF ha atés els principis de publicitat i concurrència, el Banc Públic va optar per l'adjudicació directa d'aquest lot a Zassh Tecnológica SL, adjudicació que va ser aprovada pel Consell General en la reunió del 12 de desembre.

 

Cal destacar que l'empresa Zassh Tecnológica SL, tal com estableix la clàusula 14 de les bases per les quals s'han regit les subhastes anteriors, ha assumit totes les despeses pendents de conformitat amb la base 14 de la subhasta més els honoraris notarials de l'escriptura.

Després de la signatura efectuada hui davant de notari, el director general de l'IVF, Manuel Illueca, ha afirmat que "hui és un dia important per a l'Institut Valencià de Finances, en el qual queda arrere un dels episodis més tristos en la història d'aquesta institució, l'aval atorgat al seu dia a la fundació de l'Hèrcules Club de Futbol, per a l'adquisició d'accions de la societat".

Estabilitat per a l'Hèrcules CF

"Hui l'IVF compleix amb l'ordre del Govern", ha explicat, "i ix d'un dels equips de futbol en els quals encara té un interés garantit amb accions. A partir de hui, l'única situació que queda pendent amb l'Hèrcules CF és la decisió de recuperació que està en aquest moment ‘sub iudice'. El Tribunal General de la Unió Europea haurà de pronunciar-se sobre el recurs interposat per l'Hèrcules i coadjuvat per la Generalitat i fins que això succeïsca la situació queda estabilitzada".

"Així, l'Institut Valencià de Finances recupera 600.000 euros, als quals cal afegir l'adjudicació a favor de l'IVF de l'estadi Rico Pérez, mentre que el grup inversor, actualment amb interessos en la gestió del club mateix, tindrà més estabilitat per a escometre el repte de l'Hèrcules CF d'ascendir a Segona Divisió i formar part de nou de l'elit del futbol professional", ha conclòs Illueca.